Bedevaart in de nieuwe tijd

Bedevaart in de nieuwe tijd

Voor lange tijd heb ik gewild dat ik dit fysieke lichaam kon omzeilen. Van kleins af aan zag ik dingen die anderen niet zagen en voelde ik dingen die anderen niet voelden. In mijn dromen reisde ik door universa en als ik wakker werd dan opende ik mijn ogen in een wereld die ik niet kende en niet wilde kennen. Hier ben ik toch niet voor gekomen? Ik had me wat anders voorgesteld bij deze incarnatie.

Toen ik geen uitweg zag ben ik gaan zweven in de hogere dimensies. Daar voelde ik me thuis, niet hier op aarde in een maatschappij die is ingericht op dualiteit. Toch ben ik me als kind al gaan verdiepen in spiritualiteit, ascensie, multidimensionaliteit, het oude Egypte, en het concept tijd. Alles wat ik maar kon vinden heb ik gelezen. Er was niemand die mij hierin kon begeleiden en ik liep hopeloos vast. Ik snapte niet waarom niemand mij kon vertellen wat er nog meer in het universum leefde. Ik snapte niet waarom niemand mij kon vertellen waarom ik elke dag naar school moest gaan, op het zelfde tijdstip, om dezelfde dingen te leren waar ik keer op keer verdrietig van werd. Op een dag stond dan ook de crisis dienst van de GGZ voor de deur met een strip valium. Zo kon ik dan tot rust komen en weer mee doen met het gewone leven. Dit is hoe de maatschappij tot nu toe is ingericht, au.

Vanaf dat moment ben ik mijn lichaam echt gaan haten. Ik sneed mezelf voor lange tijd. Op mijn 18e heb ik ook bewust tegen mijn alien en elfen vrienden in de andere dimensies gezegd dat ik ze niet meer wilde zien. Ik heb bewust gekozen om me volledig te richten op het leven waarvan ik dacht dat iedereen dat van me verwachtte. Toen heb ik me erbij neer gelegd dat het leven zoals ik dat van binnen ken, in eenheid, niet hier geleefd kan worden. Ik ging studeren en een baan zoeken. Ondertussen ontwikkelde ik een eetstoornis en viel ik heel erg af. Zo hoefde ik alsnog niet in mijn lichaam te zijn. Alleen als ik danste voelde ik me een met mijn lichaam.

Op mijn 21e was het keerpunt, toen ik net aan de universiteit afstudeerde. Ik ontmoette een vrouw waar ik een zielencontract mee had. Toen ik voor het eerst in haar huis kwam heb ik zonder na te denken alle deuren en ramen open gezet en intuïtief haar hele huis energetisch weer in balans gebracht. Allebei stonden we ervan te kijken. Ineens kwam mijn spirituele zelf weer op de voorgrond. In het contact met haar kon ik mijn spirituele zelf en mijn spirituele gaven weer langzaam toestaan en ontdekken. Vrijwel meteen ben ik allerlei opleidingen gaan volgen. Workshops en opleidingen onder andere op het gebied van lichaamsbewustzijn, dans, tantra, healing en reading, magie, kosmisch bewustzijn, galactisch bewustzijn en bewuste relaties. Ik was vastberaden om te ontdekken wie ik werkelijk ben en wat ik hier kom doen. Later ben ik een aantal jaar intensief betrokken geweest bij een spiritueel bedrijf en kon ik voor het eerst echt gaan leven waarom ik hier ben. Ben ik begonnen met sessies geven en ben ik begonnen met reizen te organiseren naar krachtplekken over de wereld.

Ik ben nu 28 jaar. De afgelopen 7 jaar heb ik intensief gebruikt om vooral ook opnieuw in mijn lichaam te komen en ervan te gaan houden. Om door alle pijn die daar zat opgeslagen heen te bewegen om ruimte te maken voor de incarnatie van mijn ziel in dit lichaam. Dit fysieke lichaam is namelijk de enige plek waar het allemaal te doen. Dit lichaam is de plek waar het contact is met de andere dimensies. Dit lichaam is de plek waar de kennis voor een nieuwe manier van (samen)leven te vinden is. Dit fysieke lichaam is de plek waar ons energetisch lichaam, het lichaam van licht, zich bevind. Hier zijn alle versies van jou te vinden: verleden, heden en toekomst. Het is de bedoeling om alle dimensies hier brengen en gaan leven op aarde. Als puber heb ik op mijn arm ‘Imagine’ laten tatoeëren. Nu weet ik dat onze verbeeldingskracht de weg wijst in de expansie van ons bewustzijn, oftewel ascensie.

Het is in deze tijd de bedoeling dat we ons lichaam weer als heilig gaan zien. Dat we ons fysieke lichaam vrij maken van alle dichte energieën die er opgeslagen liggen. Dat we gaan leren luisteren wat het lichaam nodig heeft. Dat we ruimte maken in ons mentale lichaam en onze oude overtuigingen en ideeën gaan herzien. Dat we onze emoties gaan liefhebben en gaan gebruiken als kompas. Deze tijd vraagt om al onze bescherming te zien en te ontmantelen. Om voorbij alle oordelen te komen. Dit vraagt om patronen die in voorouderlijke DNA-tijdlijnen opgeslagen liggen te decoderen. Wanneer we dit doen komt er ruimte voor het licht wat we zijn. Dit is geen proces wat een einde heeft, maar is een doorgaand proces. Elke dag verruimd het universum en dus verruimd ons bewustzijn elke dag. Elke dag komt er meer licht beschikbaar. Het vraagt op een menselijke laag een heleboel geduld en compassie om hierin te ontspannen. Het vraagt je om in overgave te komen, om in het niet weten te komen. Het vraagt een totaal nieuwe levensstijl van je.

In deze nieuwe tijd leef je als een moderne pelgrim. De heilige plaats waar je naar toe reist ben je zelf. Je bent zelf die tempel van licht. Op zielsniveau is het leven dan ook een bedevaart. Een bedevaart waar je niet vanuit schuld of schaamte reist, maar vanuit een weten dat het leven en jijzelf heilig zijn. Dat niet als je doodgaat het eeuwige leven tot je beschikking komt, maar nu hier, omdat we leven in een realiteit waarin alle tijden tegelijk bestaan. Er is zoveel te leren en zoveel te vertellen. En tijdens deze bedevaart komt alle pijn aan het licht van de verloochening van wie je eigenlijk bent. Hier zit de heling en het heiligen van het leven.

Op dit moment staan we op een doorbraak. et oude, duale paradigma loopt op zijn einde. Dit paradigma is letterlijk ‘running out of time’. Als je diep van binnen voelt dat je dit leven niet hier bent om binnen het systeem te functioneren, als je diep van binnen weet dat je diep dat je uit de sterren komt. Als je diep van binnen weet dat het leven op aarde intens, passievol en vol enthousiasme geleefd kan worden en als je diep van binnen weet dat je hier bent om deze duale wereld te veranderen. Je hebt gelijk. Je bent hier niet om in de oude, duale wereld in stand te houden. Je bent hier om een nieuwe wereld te creëren en ik zal naast je staan.

 

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.