De magie van het innerlijk kind

De magie van het innerlijk kind

We leven in een magische tijd. Als mens openen we steeds verder in een multidimensionale waarneming. Dat betekent onder andere dat alle tijden (verleden en toekomst) nu, hier beschikbaar zijn om ons weer te helpen herinneren aan we wie we in essentie zijn.

We hebben nu de mogelijkheid om diep in contact te treden met de oude en nieuwe kennis van het universum. Deze wijsheid over de schepping heeft eeuwenlang verborgen gezeten in ons DNA. Door de nieuwe licht frequenties en andere kosmische invloeden zoals het toenemend aantal zonnevlammen en stijging van de Schumann resonantie is je systeem voorbereid om deze kennis weer op te halen.

Wederopstanding

April stond in het teken van de wederopstanding, met Pasen dat op 1 april viel. Dit was onder andere de wederopstanding van het goddelijk innerlijk kind. Het goddelijk innerlijk kind heeft deze oude en nieuwe wijsheid volledig beschikbaar. Een van de krachtigste wegen naar deze kennis is dan ook via de leiding van je innerlijk kind. Het innerlijk kind is dat deel van je dat nieuwe dingen wil ontdekken. Dat deel van je dat spontaan en zorgeloos is. Dat deel van je dat weet dat alles mogelijk is. Van nature is je innerlijk kind in deze lente periode meer op de voorgrond. De ervaring van al het leven wat om je heen tot bloei komt is een aspect waar je innerlijk kind erg blij van wordt.

Dimensies

Het innerlijk kind bestaat uit meerdere dimensies:

  • Het magisch kind, dat met de dieren, de natuur en de natuurwezens kan communiceren.
  • Het kosmisch kind die weet hoe de schepping werkt en de ordening van het universum kent.
  • Het galactisch kind die zijn afkomst uit de sterren herinnert, die weet dat het op aarde is met een missie.
  • Het aardse kind dat moeiteloos de werkelijkheid manifesteert die zij wenst te ervaren.

De optelsom van deze ‘kinderen’ is je goddelijk innerlijk kind. Doordat we de afgelopen decennia collectief zo aan het overleven zijn geraakt, zijn we het contact met het goddelijk innerlijk kind kwijt geraakt en is vooral het gekwetste innerlijk kind op de voorgrond.

In de loop van de jaren (en levens) zijn we nogal vaak gekwetst, misleid, gebruikt, niet gehoord, niet gezien endragen we een heleboel pijn met ons mee. Tot op de dag van vandaag kan deze pijn getriggerd worden in elke willekeurige situatie omdat deze pijn nog in je energetische systemen vastzit. De pijn heeft nooit de ruimte heeft gehad om gezien en gevoeld te worden. Hoe tegenstrijdig het ook klinkt, het contact met deze pijn is de ingang naar het contact met het diepste van het innerlijk kind in jou. Hoe boos ben je eigenlijk nog op de wereld? Hoe boos ben je nog op je ouders? En waar heb je het geloof en de hoop dat alles mogelijk is opgegeven?

Erken je innerlijk kind

Uitstelgedrag, onzekerheid en oude reactie patronen komen voort uit de wonden van het innerlijk kind. Door het erkennen van deze pijn, geef je ruimte aan het weer in balans komen van het innerlijk kind in jezelf. Door bijvoorbeeld te mediteren kun je hiermee in contact komen. In het contact ligt de sleutel om weer te gaan ervaren in de magie van het innerlijk kind. Het kind dat leeft voorbij lineaire tijd en voorbij concepten over hoe deze werkelijkheid werkt. Een werkelijkheid waarin andere wetten gelden dan die nu gangbaar zijn. De wetten die nu veelal gelden zijn de wetten van het ego.

Wanneer je innerlijk kind weer in balans komt kun je openen in kwetsbaarheid en onschuld. Het leven minder serieus gaan nemen en meer gaan genieten van het leven. Dan ben je hier, in het moment, helemaal in contact te komen met je gevoel en alle dimensies. Dan kun je de diepte weer gaan ervaren waarmee je als kind alles hebt ervaren. Daar zit de magie van het leven. Voorbij alle ingesleten programma’s en denkbeelden. Het innerlijk kind creëert de magie op aarde.

Laat je innerlijk kind spelen

Doe in mei eens een keer net wat anders dan je gewoonte is om te doen. Maak eens een dansje in de ochtend. Ga eens de natuur in met een open blik. Eet eens een keer iets wat je anders nooit eet. Ruik, zie, voel, hoor en ervaar. Als je goed oplet zul je zien dat het kind in jou de weg wijst. Dat het jou de deurtjes laat zien waar je doorheen kunt gaan om nieuwe werelden te ontdekken. De nieuwe wereld ligt aan je voeten. Dat is een nieuwe wereld waarin de oude kennis weer tot leven komt voor iedereen en ingezet wordt voor de groei van de mensheid en de aarde. Zodat we in harmonie, balans en eenheid met elkaar en met de aarde kunnen leven, in het besef van het grote geheel waarin we leven.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.