Over Online Mediteren

Zweven met beide voeten stevig op de grond en met een gezonde dosis humor. Dat is Online Mediteren.
We willen onderwerpen als mediteren, mindfulness, yoga, energiewerk en intuïtie onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Bij mensen die net zoals jij en ik soms worstelen met balans tussen werk, privé, gezin, het huishouden, familie en zorgtaken buiten de deur. Even wat rust en tijd voor jezelf. Maar ook persoonlijke ontwikkeling op intuïtief gebied: wat is er mogelijk, wat is wat en bij wie is het betrouwbaar?

Initiatiefnemers Online Mediteren

Initiatiefnemers van dit platform zijn Aad en Willeke van den Heuvel. Een stel sinds 1998, met een grote affiniteit voor online (websites, marketing, social media) maar ook met een belangstelling voor intuïtieve zaken. We hebben diverse opleidingen gevolgd waarbij Aad meer de healing kant op gaat en Willeke meer affiniteit heeft met readen. We zijn nuchter, houden van een een lolletje op zijn tijd maar zijn ook serieus met onze bedrijven bezig.

willeke van den heuvel aad van den heuvel

Samen doen

Online mediteren kunnen en willen we niet alleen doen. Daar hebben we jou voor nodig. Jij met jouw kennis, kunde, jouw vragen en verhalen. Om met ons te delen, om anderen te inspireren, om even bij iemand terecht te kunnen voor een lach en een traan. Kan jij schrijven, vloggen, meditatieblogs inspreken? Dan plaatsen we die heel graag op de website.

Bied jij een training of een workshop of heb je een boek uitgegeven? Ook daar ruimen we graag een plekje voor in.

Heb je een winkel en wil je meer bekendheid? Laat het ons weten!

Snuffel vooral lekker rond op de website. Je vindt er echt van alles en nog wat. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram. Wil je een online training volgen of ben je op zoek naar een goed boek? Je kunt deze via ons aanschaffen.

Vragen of suggesties? Bel (015-2010466) of mail ons vooral.

1 Interesse in adverteren?

Bekijk dan hier de mogelijkheden of bel: 015-2010466 voor meer informatie.

2 Meer over ons


				Meer over ons

3 Onze partner bloggers

Onze partner bloggers