Online Mediteren is een samenwerking tussen verschillende ondernemers die zich hebben gespecialiseerd binnen een vakgebied. Zij delen hun kennis en kunde met ons. We stellen onze partners graag aan je voor.

Onze bloggers

Aad van den Heuvel

Ik ben Aad van den Heuvel, mede-eigenaar van Online Mediteren en website bouwer. Ik deel hier graag mijn persoonlijke ervaringen in mijn zoektocht naar het intuïtieve én kennis die ik op doe in mijn opleiding tot energetisch therapeut.

  Alles bekijken
  Willeke van den Heuvel

  Hi, ik ben Willeke van den Heuvel, eigenaar van Online Mediteren. Ik combineer graag mijn praktische en zakelijke nuchterheid met het intuïtieve. Ik verbind graag mensen en via dit platform hoop ik daar ook vorm aan te geven.

  Alles bekijken
  Hanneke de Haas

  Hai! Mijn naam is Hanneke, ik ben 30 jaar en woon in Amsterdam. De laatste jaren ben ik veel bezig met persoonlijke groei en ontwikkeling. Online Mediteren is voor mij het ideale platform om inspiratie op te doen, te groeien en om mijn eigen ervaringen met spiritualiteit te delen.

  Alles bekijken
  Janneke Leber

  Mijn naam is Janneke Leber en ik werk als medium. In mijn praktijk geef ik cursussen, consulten en op verschillende plaatsen in het land verzorg ik demonstraties mediumschap. Daarnaast schrijf ik blogs over mijn werk.

  Jenneke is auteur van het boek "Dooie boel"

  Alles bekijken
  Manja Weijers

  Hoi ik ben Manja, somatisch fysiotherapeut en yogadocent. Ik kijk altijd naar het hele lichaam als het gaat om (beweeg)klachten. In mijn praktijk en tijdens mijn lessen speelt dat een erg grote rol. Net als mensen inspireren met simpele tips om beter te bewegen.

  Alles bekijken
  Esther van der Sluis

  Ik ben Esther van der Sluis. Hai! Ik ben Esther van der Sluis. Ieder mens is krachtig! Jij dus ook! Vanuit dit geloof begeleid ik mensen bij het vinden of hervinden van innerlijke rust, eigen kracht en wijsheid.

  Alles bekijken
  Giovanca Hooi

  Giovanca Hooi geboren op het zonnige eiland Curaçao, op haar 15de geëmigreerd naar Nederland. Sinds 2005 entrepreneur/ eigenaar van Consciouslife.nl, Jouwoplaadpunt.nl en Giovancahooi.com. Ze is spirituele healer/reader, spreker, trainer en masseur voor zowel particulieren, ondernemers en bedrijven.

  Alles bekijken
  Marleen Renders

  Ik ben Marleen Renders, Global Transformational Guide. Ik help vrouwen hun leven te veranderen, zodat ze hun dromen kunnen waarmaken en de overvloed krijgen die ze verdienen!

  Alles bekijken
  Juul

  Ik ben Juul, ik ben energetisch therapeut in Den Haag. Ik vind het fijn om mensen te helpen, zodat de energie lekker gaat stromen. Daarnaast ben ik moeder van vijf geweldige (soms stoute kinderen) en schrijf en illustreer ik (kinder)boeken.

   Alles bekijken
   Martijn Stevens

   Martijn Stevens, Energie therapeut in opleiding bij De Healing Academy en meditatie leraar.

    Alles bekijken
    Natasja van den Burg

    Ik ben Natasja van den Burg en op dit moment werkzaam als Pedicure, Verzorgende, Klankmasseur, Healer en geef Klank- fantasiereizen/meditaties.

    Alles bekijken
    Amanda Bouman

    Ik ben Amanda Bouman, eigenaar van De Healing Academy, dé opleiding voor energetisch therapeut, healer en reader. Na jaren mijn eigen praktijk te hebben gehad heb ik besloten me nu vooral toe te leggen op het opleiden van mensen binnen het energiewerk.

    Voor meer informatie: dehealingacademy.nl

    Alles bekijken
    Sylvia Douna

    Ik ben Sylvia Douna, met veel passie en liefde maak ik diverse orgonites zoals piramides (Giza en Nubian), hangers, energetische oplaadschijven en de Circles of Love. Deze orgonites verkoop ik in mijn webwinkel Artisan-Gifts.

    Alles bekijken
    Marij Duijsters

    Ik ben Marij Duijsters, sinds 1978 werkzaam in de gezondheidszorg en heb vanuit een brede interesse ervaring opgedaan. In 2016 ben ik gestart met mijn praktijk Colourful Energies, omdat ik mensen wil coachen in hun persoonlijke ontwikkeling; hen te stimuleren om vanuit hun kracht en talenten te gaan leven.

    Alles bekijken
    Sandra Ketterings

    Hallo, ik ben Sandra Ketterings, de balanscoach voor vrouwen. In mijn praktijk in Den Haag begeleid ik vrouwen om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

    Alles bekijken
    Jolanda Mulder

    Jolanda Mulder, drama- en stemtherapeut. Ik ben al mijn hele leven verslaafd aan zingen en stemonderzoek. Ik nodig je in mijn vlogs en blogs van harte uit Gewoon Lekker mee te Galmen.

    Alles bekijken
    Caroline van Wijk

    Ik ben Caroline D. van Wijk. Dochter, geliefde, moeder, vriendin, student, werknemer, leidinggevende, consultant, IT’er, techneut, schrijver en liefhebber. Cline voor vrienden. Mijn persoonlijke missie heeft de vorm van een vroedvrouw: jou te helpen je verhaal te vertellen.

    Alles bekijken
    Saskia Kleewein

    Ik ben Saskia Kleewein. Sinds 2010 verslingerd aan yoga, het liefst aan zee. Ik hou me bezig met parkmanagement, criminaliteitspreventie en lokale politiek.

     Alles bekijken
     Petra en Irene

     Wij zijn Petra en Irene van La Caldera. Hét adres waar je al 18 jaar terecht kunt voor onder andere de mooiste (edel)stenen en mineralen die moeder Aarde te bieden heeft. Maar we bieden nog veel meer op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.

     Alles bekijken
     Geertje Noorlander

     Ik ben Geertje Noorlander, Holistisch Energetisch therapeut, regressie/rebirthing adembegeleider, transformatiecoach en healer. Ik combineer dit alles in Intuïtieve businesscoaching en healing. Waarbij persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei hand in hand gaan.

     Alles bekijken
     Lucienne Ritzen

     Mijn naam is Lucienne Ritzen. Ik ondersteun ondernemers die nooit tijd hebben met het verbeteren van hun energie. Door als vertrouwensmentor en energizer bewustzijn te creëren om betere keuzes te maken die bij hun ideale leven passen. Zodat ze zichzelf weer rust gunnen en gaan genieten van hun leven.

     Alles bekijken
     Joyce van der Voort

     Joyce van der Voort. Docent Gelaatkunde en auteur van het boek Gelaatkunde “zien geeft Inzicht”. Ik geef cursussen, lezingen en opleidingen in de leer van de Gelaatkunde (SNRO gecertificeerd tbv nascholing).

     Alles bekijken
     Joris van de Weerd

     Als enige Huisluisteraar in Nederland help ik bij persoonlijke ontwikkelingsprocessen met bewustzijn over leefpatronen in huis. Door heldere duiding te bieden over achterliggende overtuigingen bij terugkerende wensen en worstelingen. Met technieken uit onder meer de conceptuele Feng Shui.

     Alles bekijken
     Anita Geugien

     Lichtfontein Opleidingen verzorgt trainingen in o.a. Energetische Chakra Therapie, Chakra Yoga en Chakra Massage. Deze worden gegeven in Appelscha, waarbij overnachting mogelijk is. Lichtfontein verzorgt yogavakanties en Levenskunstreizen, maar ook opleidingen op bijzondere locaties in het buitenland. In een week wordt dan een gedeeltelijke, of volledige of module behandeld.

     Alles bekijken
     Bert Iedema

     Bert Iedema is coach en helpt commissarissen, toezichthouders en bestuurders om hun emotionele intelligentie te verbeteren en optimaal toe te passen.

     Alles bekijken
     Katja Staring

     Katja Staring. Meer inspiratie over de natuur vind je op mijn site www.dailygreenspiration.nl en mijn Instagram-pagina www.instagram.com/dailygreenspiration/

      Alles bekijken
      Hanneke van der Werf

      Hanneke van der Werf: wetenschapper van de vrijheid, kunstenaar en energiewerker.

      Alles bekijken
      Sandra Botman

      Sandra Botman geeft sinds 2016 via haar initiatief Uniform Yoga lessen aan professionals in geüniformeerde organisaties. In een stressvolle werkomgeving zijn ontspanning, kracht, flexibiliteit en focus, - zowel fysiek als mentaal - zeer welkom. Uniform Yoga faciliteert de ontwikkeling van deze eigenschappen via (wekelijkse) lessenreeksen op verschillende locaties in het land.

       Alles bekijken
       Nikki van Beers

       Ik ben Nikki en ik ben werkzaam als intuïtief coach. Ik begeleid mensen in het ontdekken van hun ware zelf en het aangaan van een duurzame relatie met zichzelf. Dit is een balans tussen het mentale lichaam, het emotionele lichaam, het fysieke lichaam en het spirituele lichaam. Als je weet wie je bent en een duurzame relatie met jezelf hebt opgebouwd, dan kun je de magie van al het leven in het moment ervaren. Dan ben je een moderne kosmische…

        Alles bekijken

        Heb je interesse om mee te schrijven voor Online Mediteren? Kijk dan hier voor meer informatie.

        >> Mee werken aan OM?

        Overige partijen waar we mee samenwerken:

        zenartikelen

        Spiru

        De Groene Linde

        dailygreenspiration