De rode spinel in matrix bol

De rode spinel in matrix bol

Edelstenen zijn niet alleen mooi, het zijn fantastische helpers bij persoonlijke groei en ze stimuleren je de weg van je hart te volgen. Door het kiezen van een edelsteen die bij je past, help je de balans in jezelf te herstellen. Maar welke steen past bij je? Speciaal voor Online Mediteren zet Petra van La Caldera in Scheveningen elke maand een steen in het zonnetje. Deze maand de rode spinel in matrix, niet geheel toevallig ook één van de welkomstkado’s van Online Mediteren.

Nieuwe moed

Kijk maar goed naar deze prachtige bol. De rode verschijningen in het moedergesteente lijken een aanwijzing van moeder Aarde om met nieuwe moed je op het goede van het leven te richten. Via het basischakra reist de kracht van spinel langs onze ruggengraat omhoog. Onderweg kan het helpen oude, fysieke, emotionele en mentale patronen te zuiveren en de chakra’s te openen.

Rode spinel werkt kalmerend terwijl je fysieke vitaliteit wordt gewekt. Wanneer de energie je hart bereikt, opent je hart zich voor de liefde en een schitterende terugkeer naar het leven van de ziel. Alles mag weer stromen!

Kortom, klaar voor een nieuw begin? Dan is deze spinel in matrix bol de ware voor je. Deze liefdevolle steen helpt je geaard te blijven en houdt de verbinding met je hart open zodat jij in vertrouwen stappen durft te maken. Flexibel ga je met onverwachte omstandigheden om. Terwijl je innerlijke rust toeneemt, gaat je energie bruisen en die gebruik je ten goede van jezelf en je omgeving.

Tegenbeweging

De spinelbol geeft je ook kracht als je vast zit en het even niet meer weet. Zelfs als alles wat je bedenkt niet voelt als de juiste oplossing. Of als je de energie niet hebt om maar om te kúnnen denken… We maken het allemaal wel eens mee. Juist in een drukke tijd, na een scheiding, na ontslag of een andere ingrijpende gebeurtenis. Er zijn soms situaties die veel energie kosten en een neerwaartse spiraal teweeg brengen. Deze spinelbol helpt je de tegenbeweging te vinden, helpt je weer ‘naar boven’.

Vanuit je basischakra legt deze mooierd weer de verbinding naar je hart. Het moedergesteente waarin de spinellen zich bevinden bestaat uit vele mineralen die je onderweg het vertrouwen terug geven. Je gaat de verbondenheid met de aarde en anderen weer voelen. Daarbij voel je dat je daarin helemaal jezelf mag zijn. Deze spinelbol vertelt je vanuit je eigen zijn je ontwikkeling mag aangaan en geeft je de kracht dat te doen.

Zet de spinelbol op een mooie plek in je huis, vlakbij je favoriete plek op de bank bijvoorbeeld, of naast je bed.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.