Aura-Soma: kies je kleur!

Aura-soma: kies je kleur! deel 2

Een kleurenconsult

Tijdens een consult kies je 4 gekleurde balansflessen. De flessen en hun kleuren vertellen wat je missie/je thema is; hoe je daar vorm aan geeft; welke uitdagingen en verlangens je hebt. Doordat je intuïtief kiest, wordt duidelijk waar jouw verhaal over gaat, zo puur mogelijk. Zonder dat je daar zelf (voor) oordelen over hebt of dat je paars een mooie kleur vindt en flessen met paars wilt kiezen.

De keuze uit ruim 115 flessen maak je als volgt:

  • voordat je de flessen kiest, maak je je hoofd leeg. Door je hoofd leeg te maken, kies je namelijk intuïtief de flessen die voor jou op dit moment van belang zijn.
  • én welke flessen moeten absoluut mee als je morgen op reis zou gaan?
  • één voor één kies je de flessen

En dan staan er 4 flessen op een rij en je kijkt naar jouw flessenkeuze.

  • Welke kleurencombinatie heb je als eerste gekozen? Welke kleur zit boven in, welke onderin? Welke kleur komt tevoorschijn als je de fles zou schudden?
  • Welke kleurencombinatie spreekt het meeste aan? Welke combinatie verbaast je?
  • Voel je je onrustig bij een bepaalde combinatie?
  • Welke kleuren springen eruit? Komen kleuren uit de eerste twee flessen terug in de laatste twee flessen?

Aan de hand van deze vragen verhelderen we jouw verhaal: jij vanuit jouw eigen wijsheid, ik vanuit mijn kennis van de kleuren en de balansflessen. We kijken ook naar de verborgen, gemengde en/of ontbrekende kleuren.

Kleurencombinaties

Er zijn 116 verschillende kleurencombinaties . De Aura-Soma balansflessen bevatten etherische oliën en water, met de energie en kleuren van plantenextracten, edelstenen en mineralen. Sommige balansflessen bestaan uit één kleur, anderen bevatten complementaire kleuren (de kleuren vullen elkaar aan). De kleuren geven informatie over je karakter, je persoonlijke ontwikkeling en datgene waar je naar verlangt. De balansflessen hebben ook een betekenis. Met deze informatie krijg je inzicht in wat nu actueel is en waar je aan wilt werken.

Bijvoorbeeld

Een balansfles met groen en rood, dit zijn complementaire kleuren, en heeft te maken met een balans tussen de vrouwelijke (groen) en de mannelijke energie (rood). Is de groene kleur bovenin dan duidt dit onder andere op het openen van je hartchakra. De groene kleur onderin geeft aan dat er meer balans is tussen hoofd en hart.

De plek waar deze fles zich bevindt, geef nog meer informatie. Zo staat de eerste fles voor wie je bent en wat je persoonlijke missie is. De tweede fles heeft betrekking op waar je goed in bent en de derde fles voor waar je nu staat. De fles op de vierde plek vertegenwoordigt een belofte aan jezelf, hier verlang je naar.

Ben je geïnteresseerd in de tarot? Dan geven die kaarten extra informatie bij de gekozen flessen.

Meer weten?

Marij Duijsters van ColourfulEnergies vertelt je er graag meer over.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.