Aura-Soma: leer jezelf beter kennen door kleur te kiezen!

Er is al veel geschreven over het succes van kleuren als dé manier om te onthaasten en om je goed te voelen. Door te kleuren kom je tot rust en ben je in het hier en nu, een ultieme vorm van mindfulness.

De kleuren die jij kiest om mee te kleuren, zeggen ook iets over jou. Kies je voor aardetinten of werk je het liefst met alle kleuren van de regenboog? De betekenis van de kleurkeuze is universeel: rood staat voor actie; roze voor liefde; blauw voor betrouwbaar, etc.

De kleuren van de balansflessen van Aura-Soma gaan voorbij de universele betekenis, ze brengen je rechtstreeks in contact met je bezieling. Ze hebben hun eigen taal, een taal voorbij de woorden. Deze kleuren raken je in andere lagen van je bewustzijn dan woorden dat doen.

Aura-Soma

Aura-Soma is in 1983 ontwikkeld door de Engelse Vicky Wall. Zij ontdekte opnieuw de kracht van kleuren bij bewustwordingsprocessen. Heling met behulp van kleuren in combinatie met kruidenextracten, kristallen, bloemen en essentiële oliën, werd al in het oude Egypte, Griekenland, China en India gebruikt.

De Aura-Soma flessen bevatten etherische oliën en water, met de energie en kleuren van plantenextracten, edelstenen en mineralen. Door de vloeistof op je lichaam aan te brengen, hervind je je evenwicht op die gebieden waar je jezelf bent kwijtgeraakt of waar je moeite mee hebt. Kleuren brengen je emoties in balans, ze verhogen je creativiteit en ontwikkelen je intuïtie.

De invloed van kleur

Kleur heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. Iedere kleur heeft een bepaalde trilling met een eigen frequentie, die op dat moment overeenkomt met je energieveld. Je kiest een kleur dus nooit zomaar, je kiest wat je nodig hebt op dit moment.

Kleuren hebben namelijk een eigen energie en geven informatie over je karakter, je persoonlijke ontwikkeling en datgene waar je naar verlangt . Ze bevestigen vaak wat nu actueel is of waar je nog mee worstelt. Doordat je zélf de kleuren kiest, maak je contact met jouw kracht en eigen wijsheid, op deze manier versterk je je zelfvertrouwen.

aura soma

Een kleurenconsult

Tijdens een consult kies je 4 gekleurde balansflessen. De flessen en hun kleuren vertellen wat je doel/je thema is; hoe je daar vorm aan geeft; welke uitdagingen en verlangens je hebt.

De keuze uit ruim 110 flessen maak je als volgt:

  • voordat je de flessen kiest, maak je je hoofd leeg. Door je hoofd leeg te maken, kies je namelijk intuïtief de flessen die voor jou op dit moment van belang zijn.
  • én welke flessen moeten absoluut mee als je morgen op reis zou gaan?

Doordat je intuïtief kiest, wordt duidelijk waar jouw verhaal over gaat, zo puur mogelijk. Zonder dat je daar zelf (voor) oordelen over hebt of dat de meningen van andere mensen van invloed zijn. Iedereen maakt namelijk perioden in het leven mee dat je het contact met jezelf kwijt raakt. Dit kan komen door je opvoeding, op school, in relaties in de privésfeer of in je werk. Vaak is er een crisis (of meerdere) nodig om je duidelijk te maken dat de weg, waarop je wandelt/ loopt of holt, niet de juiste weg is. Dit kan aanleiding zijn om met een kleurenconsult meer inzicht te krijgen.

Inzicht krijgen

Met een kleurenconsult kun je meer inzicht krijgen in een actueel onderwerp waar je meer grip op wilt krijgen. Denk aan een belangrijke keuze die je wilt maken, je (loop)baan, een check-up om te zien waar je nu staat of gewoon een bevestiging dat je op de goede weg bent. Met jouw kleurkeuze en mijn kennis van de kleuren en de flessen verhelderen we jouw verhaal, zodat je meer inzicht krijgt in je persoonlijke ontwikkeling. Het is een moment van zelfreflectie, die behulpzaam is bij je bewustwording van je kracht en je kwaliteiten.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.