Een gouden me time

Een gouden me time

De zwaluwstaart seleniet

Voor een momentje ‘me time’ zijn verschillende edelstenen en mineralen geschikt. Het eerste wat bij Irene van La Caldera opkomt is de roze kwarts, omdat roze kwarts dé steen voor eigenliefde is. Wie durft? Even lekker zitten met een stuk roze kwarts en die liefde te voelen… Wil je helderheid voor jezelf? Bergkristal. Ontspanning? Amethist. Ze werken allemaal prachtig. Maar er zijn zoveel meer mogelijkheden! Irene sliep er een nachtje over en werd wakker met het goud van de zwaluwstaart seleniet voor ogen. Daarover dus deze keer.

Een indiaanse legende vertelt dat de zwaluw het vuur van de zon stal en het, op zijn staartveren dragend, naar de aarde bracht. Dit is de oorzaak van zijn gevorkte staart en de reden waarom de zwaluw wordt gezien als de brenger van de zomer. De zwaluw brengt warmte en vuur.

Hoe mysterieus en vrijgevig is onze aarde om dit cadeau van de zon te schenken in de vorm van de bijna gouden, gevorkte kristallen van de zwaluwstaart seleniet?

Net als haar naamgever is de zwaluwstaart seleniet een ware lichtbrenger. Ze laat je voelen dat alles één is en niets op toeval berust. Net als andere selenieten is de zwaluwstaart een mooie heler die je diep naar binnen kan brengen bij jezelf maar ook overzicht geeft. Op een zachte manier helpt zij je je systeem schoon te maken en weer in het licht te zetten.

Dit prachtmineraal zal je naar andere dimensies brengen, je in contact brengen met je hogere zelf en de hogere niveaus die je richting geven.

Wanneer we worden meegesleept in een eenzame duisternis van ontmoediging door ons eigen gedrag of dat van een ander kan wat echte ‘me time’ met dit mineraal ons ook verlichten.

Met de vliegkunst van de zwaluw tilt haar gouden gloed ons sierlijk op. Ze ontroert lichaam, geest en ziel met haar liefdevolle aanraking. Een warm welkom in onszelf. Een diep ‘me time moment’.

Heel, heel snel al zal de zon-brengende zwaluw zich laten zien. Neem dan bewust even tijd – Ja jij… Bewust… Tijd… – en kijk samen met de zwaluw vanuit zijn perspectief. Kijk naar wat hij je laat zien. Open je armen wijd open naar hem en verbind je tegelijkertijd met de zwaluwstaart seleniet op aarde… Voel wat het moment je brengt.

We leven op een aarde vol goedheid en gouden overvloed (Echt waar!).

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.